Eugenius 4

Eugenius musical London

«Eugenius!» er en musikal som hadde sin premiere i 2018 på The Other Palace i London, England. Musikalen er skrevet av Ben Adams og Chris Wilkins, og er en kjærlighetserklæring til science fiction og superhelt-filmer fra 80- og 90-tallet.

Musikalen følger historien til Eugene, en ung gutt med en livlig fantasi, som har en ide om å skape en tegneserie som heter «Tough Man». Eugene går på eventyr i sin egen fantasi for å bringe ideen til live, og møter mange utfordringer på veien. Men når Hollywood kommer på banen og ønsker å kjøpe rettighetene til «Tough Man», må Eugene bestemme seg for hva som er viktigst for ham.

Musikken i «Eugenius!» er en blanding av pop, rock og showtunes, og har blitt beskrevet som en catchy og energisk soundtrack. Stykket har også blitt kjent for sin fargerike scenografi og kostymer, og er en hyllest til 80- og 90-tallets popkultur.

«Eugenius!» har fått positive anmeldelser fra kritikere og publikum, og har blitt en populær musikal blant fans av science fiction og superhelter. Stykket har også blitt nominert til flere priser, inkludert en WhatsOnStage Award for beste nye musikal i 2019.

Mapsign
Turbine Theatre, London

Billetter Eugenius musikal London

Mestselgende musikaler