The Devil Wears Prada

The Devil Wears Prada musikal London

The Devil Wears Prada musikalen er basert på Lauren Weisbergers bestselgende roman og den populære filmen med samme navn, har endelig ankommet Londons West End. Dette er en fortryllende blanding av mote, kjærlighet og ambisjoner.

Andrea Sachs, en ung og dyktig journalist fra Midtvesten, får drømmejobben som assistent for Miranda Priestly, den mektige og fryktinngytende sjefredaktøren for Runway magazine. Kastet inn i den glamorøse, men krevende moteverdenen, må Andrea navigere Mirandas nådeløse krav, høyt tempo og de intrigante kollegaene.

Musikalen har originalt av den legendariske Elton John, med tekster av Shaina Taub og et manus av Paul Rudnick. Med fengende sanger, skarpe dialoger og et imponerende scenografi, tar The Devil Wears Prada oss med på en underholdende reise bak kulissene i moteindustrien.

The Devil Wears Prada er en perfekt forestilling for alle som elsker mote, musikaler og inspirerende historier om å følge sine drømmer. Den vil garantert underholde deg, inspirere deg og gi deg et glimt inn i den fascinerende verdenen av motejournalistikk.

Billetter The Devil Wears Prada musical London

Mestselgende musikaler

Lion King