Cruel Intentions: The '90s Musical

Cruel Intentions: The ’90s Musical London

Cruel Intentions: The ’90s Musical, en musikalsk versjon av kultklassikeren fra 1999 med samme navn. Den ville og nostalgiske forestillingen følger Sebastian Valmont og Kathryn Merteuil, to manipulerende tenåringer som bruker sin rikdom, popularitet og seksuelle kraft til å begå dristige spill og ødelegge andres liv.

I et ondsinnet veddemål utfordrer Kathryn Sebastian til å forføre Annette Hargrove, den uskyldige datteren til den nye rektor ved Manhattan High School. Sebastian, tiltrukket av Annettes uskyld, forelsker seg i henne på ekte, noe som skaper kaos og fører til uventede konsekvenser for alle involverte.

Musikalen har et originalt partitur med fengende sanger inspirert av 90-tallets hits, inkludert «Losing My Religion», «Torn» og «Bittersweet Symphony». De energiske dansene og det fargerike scenografien gjenskaper perfekt stemningen i 90-tallets New York.

Emily Grace Smith og Tom Chambers spiller Sebastian og Kathryn i magnetiske og karismatiske roller. De andre rolleinnehaverne inkluderer Aimée Atkinson, Bobby McLoughlin, Paisley Billings og Grace Mouat.

Cruel Intentions: The ’90s Musical er en perfekt forestilling for alle som elsker 90-tallsnostalgi, mørke komedier og fengende musikk. Den vil garantert få deg til å le, synge med og huske dine egne 90-tallsminner.

Billetter Cruel Intentions: The ’90s Musical London

Mestselgende musikaler

Lion King