Chess musical London

Chess musical

Billetter Chess musical

Denne musical, skrevet i 1984 av ABBAs Benny Andersson, Björn Ulvaeus og Tim Rice ( Jesus Kristus Superstar, The Lion King, Evita), forteller en historie om kjærlighet og politiske intriger, mot bakgrunnen av den kalde krigen i slutten 1970-tallet / begynnelsen av 1980-tallet, hvor supermaktene forsøker å manipulere et internasjonalt sjakkmesterskap til politiske formål. To av verdens største sjakkmestere, en amerikaner og en russer, er i fare for å bli regjeringenes pioner fordi deres kamp for verdens tittelen pågår. Samtidig blir deres liv kastet i ytterligere forvirring av en ungarsk flyktning, en bemerkelsesverdig kvinne som blir sentrum for en emosjonelle trekant.
 
Inkluderer de internasjonale hit-singlene : I Know Him So Well and One Night In Bangkok with the songs Anthem, Someone Else’s Story, Heaven Help My Heart og Pity The Child.
 
Denne nye West End-produksjonen, med den engelske nasjonaloperaens prisbelønte orkester og kor, vil bli regissert av Laurence Connor, der de siste av hans produksjoner inkluderer Rock of Rock og Miss Saigon på Broadway og i West End, Les Misérables på Broadway, og den internasjonale Jesus Kristus Superstar arena tur. Koreografi er av Stephen Mear.

Adresse: London Coliseum, St Martin’s Lane London WC2N 4ES
Tube stasjon:  Charing Cross

Mestselgende musikaler