Thames Jazz Cruise

Myke, avslappede jazzkvelder og deilige middager på Themsen for deg.

Thames Jazz Cruise er en turistattraksjon i London som gir besøkende en mulighet til å oppleve byen på en unik og underholdende måte. Turen er en kombinasjon av en sightseeingtur langs Themsen og en jazzkonsert på båtens øvre dekk.

Mens du seiler langs Themsen, vil du kunne beundre noen av Londons mest kjente landemerker, inkludert Tower Bridge, London Eye og Houses of Parliament. Mens du nyter utsikten, vil et jazzband spille live musikk på båtens øvre dekk, og skape en avslappet og underholdende atmosfære.

Thames Jazz Cruise varer vanligvis i to timer og inkluderer en velkomstdrink og snacks. Det er også en full bar om bord der besøkende kan kjøpe drikkevarer og snacks.

Thames Jazz Cruise er en flott opplevelse for alle som ønsker å oppleve London på en annerledes måte og nyte god musikk mens de tar en tur langs Themsen. Turen er spesielt populær blant jazzfans og romantiske par. Det er verdt å merke seg at billetter kan bli utsolgt, spesielt i høysesongen, så det er lurt å bestille på forhånd for å unngå skuffelse.

Billetter november – april >
Billetter fra april – oktober 2023 >

Mapsign City Cruises, Westminster Pier
Tube London Westminster

Billetter Thames Jazz Cruise