Queen's Gallery

London The Queen’s Gallery Buckingham Palace

The Queen’s Gallery i Buckingham Palace i London er et flott sted for kunstelskere og besøkende som ønsker å se noen av verdens mest fantastiske og historiske kunstverk.

Galleriet er en del av Buckingham Palace, og huser en imponerende samling av malerier, skulpturer, møbler, porselen, juveler og andre kunstobjekter fra kongefamilienes private samlinger.

Besøkende kan beundre en rekke verdensberømte kunstverk, inkludert verk av Michelangelo, Leonardo da Vinci, Rembrandt og Caravaggio, samt mer moderne kunstverk fra kunstnere som Lucian Freud og David Hockney.

Galleriet har også midlertidige utstillinger som gir besøkende muligheten til å se mer spesialiserte samlinger av kunst og artefakter fra kongelige samlinger.

Det er en lydguide tilgjengelig på forskjellige språk som gir besøkende en dypere forståelse av kunstverkene og deres historie, samt en gavebutikk der besøkende kan kjøpe suvenirer og kunstbøker.

The Queen’s Gallery i Buckingham Palace er en flott attraksjon for kunstelskere og besøkende som ønsker å lære mer om kongefamiliens historie og kulturarv.

Mapsign Buckingham Palace

Billetter The Queen’s Gallery Buckingham Palace