Kidzania

London Kidzania

KidZania London er en interaktiv, pedagogisk attraksjon som er designet for å gi barn en spennende opplevelse av å utforske forskjellige yrker og roller i samfunnet.

Attraksjonen er et innebygd «by» som er utformet som en liten by med bygninger, gater og butikker, og gir barna en mulighet til å prøve forskjellige yrker og jobber som brannmann, lege, journalist, pilot og mer. De kan også lære om økonomi og penger ved å utføre jobber og tjene lønn, som de kan bruke til å kjøpe varer og tjenester i byen.

KidZania London har også et bredt utvalg av aktiviteter og oppgaver som barna kan utforske og lære av, fra å utføre kirurgiske operasjoner på en simulert operasjonssal, til å lage mat i et kjøkken, til å lære om datateknologi eller å jobbe som en radiovert.

Attraksjonen er egnet for barn i alderen 4-14 år og er åpen hele året. Det er også en rekke spisesteder og butikker tilgjengelig på stedet.

KidZania London er en morsom og pedagogisk attraksjon som gir barna en opplevelse av å utforske forskjellige yrker og roller i samfunnet.

Mapsign KidZania, London, 1st Floor, Westfield Shopping Centre, Ariel Way, London W12 7GA
Tube London Wood Lane

Billetter London Kidzania