Bridget Jones

London Bridget Jones tur i London

Bridget Jones-turen gir deg muligheten til å tre inn i en av de mest berømte singelkvinnenes verden i London og se byen hun bor i på denne Bridget Jones-turen til innspillingsstedene.

Besøk over 12 faktiske filminnspillingssteder og steder som er vist i alle tre Bridget Jones-filmene, inkludert hjemmet hennes over en London-pub, Daniel Cleavers ungkarsbolig, kirken der Daniel Cleavers minneseremoni holdes, de juridiske inneslutningene der Darcy jobber og mye mer. Selvfølgelig må vi inkludere den minneverdige kyssescenen fra dagboksluttscenen i den første filmen.

Du vil få bakgrunnsinformasjon, høre fascinerende historier om gatene og områdene du besøker og få trivia om filmene og stjernene, inkludert Renee Zellweger, Colin Firth og Hugh Grant.

På denne spaserturen vil du få besøke mange av stedene som er vist i mange minneverdige scener i hovedstaden og også se mange av Londons kjente landemerker, som Tower Bridge, London Bridge, St Pauls-katedralen og mye mer.

Underveis vil du ha mange muligheter til å ta mange bilder, se innspillingsstedene på nært hold eller hvis du er heldig, støte på Mr. Darcy.

Bridget Jones-turen vil ende nær Tower Bridge.

Mer informasjon Poser for et bilde ved inngangsdøren til Bridget Jones sin leilighet som er sett i alle tre filmene Se hvor Darcy kjøper Bridget en ny dagbok på slutten av den første filmen Besøk kiosken hvor Bridget treffer Darcy under Aghani-saken Se stedet brukt som Mark Darcys kontor i Edge of Reason og Bridget Jones’s Baby Besøk kirken som brukes til minneseremonien til Daniel Cleaver

Billetter Bridget Jones tur i London