Groundhog Day

Groundhog Day musical London

Musikalen «Groundhog Day» er basert på filmen med samme navn fra 1993, og følger historien om den arrogante og selvopptatte TV-værmannen Phil Connors som reiser til Punxsutawney, Pennsylvania for å rapportere om Groundhog Day-seremonien, der en groundhog spår været for resten av vinteren.

Men når Phil våkner opp neste dag, oppdager han at han sitter fast i en tidsloop og må gjenta den samme dagen om og om igjen. Phil bruker den første tiden til å utnytte situasjonen til sin egen fordel, men etter hvert som han fortsetter å oppleve den samme dagen om og om igjen, begynner han å innse at han må endre sin egen oppførsel og lære å sette pris på livet og menneskene rundt seg.

Musikalen utforsker Phils indre reise og hans utvikling fra en egoistisk og kynisk person til en mer empatisk og selvreflektert person. Musikalen inneholder også en rekke fengende sanger og dansenumre, inkludert «Philanthropy», «If I Had My Time Again» og «Seeing You». «Groundhog Day» er en morsom og hjertevarm musikal om å lære verdien av å leve i øyeblikket og å sette pris på de små tingene i livet.

Mapsign The Old Vic, 103 The Cut London SE1 8NB
Tube London Southwalk 

Billetter Groundhog Day musikalen

Mestselgende musikaler