Classic Dinner Cruise

Billetter Classic Dinner Cruise på Themsen

SEVERDIGHETEN ER AVSLUTTET

Se for deg å gli forbi Londons mest ikoniske steder og landemerker mens du nyter god mat og levende underholdning …
Et middag cruise med Bateaux London tilbyr alt dette og mer!

Themsen er ofte referert til som lungen i London som går gjennom hjertet av London og faktisk de fleste av Londons berømte bygninger og attraksjoner kan sees fra elven. Faktisk har det unik utsikt over steder som Tower Bridge og Houses of Parliament.

Under cruiset vil du nyte en 4-retters à la carte-meny med en velkomstdrink og te / kaffe. Bateaux Londons kokker er spesialister på moderne britisk mat og menyen vil alltid inneholde en stor vegetarisk alternativ.

En levende Jazz Band fullfører opplevelsen, som består av noen av Londons fineste musikere som spiller et stort utvalg av jazz under måltid og noe mer oppløftende for etter-middag dans.

Bateaux London flaggskip The Symphony tilbyr flott utsikt fra hvert bord med sine glassvegger og tak.

Antrekk: Smart til formell, ingen denim eller sportsklær, jakke og slips er å foretrekke for herrer. Vær oppmerksom på at Bateaux London forbeholder seg retten til å nekte adgang på grunnlag av upassende antrekk. Ingen refusjon kan gjøres på slike hendelser.

Røyking: Vær oppmerksom på at i tråd med britisk lov er røyking ikke er tillatt inne i fartøyet. Røyking er tillatt på utsiden og på dekk.

Barn: 15 år og under er ikke tillatt på middag cruise.

Den faktiske cruise rute kan variere avhengig av tidevannet men vil alltid innlemme sentrale London mellom Embankment og Tower Bridge.

Åpningstider:
Opererer daglig hele året, unntatt Jan-Mar når det opererer ti-lør bare
Boarding: fra 19.15 Avreise: 20.00 (fra Embankment Pier) Retur: 22.45 (Embankment Pier)
Tube: Embankment

Billetter Classic Dinner Cruise på Themsen