BAT OUT OF HELL THE MUSICAL

Bat Out Of Hell musical London

Musikalen «Bat Out of Hell» er en rockeopera inspirert av musikken til artisten Meat Loaf og hans album med samme navn. Handlingen foregår i en post-apokalyptisk fremtid i byen Obsidian, hvor ungdommen lever evig og lider av en forbannelse som gjør at de aldri blir voksne.

Vi følger historien om den unge lederen av ungdommen, Strat, og hans forelskelse i Raven, datteren til byens mektige leder, Falco. Strat og hans gruppe av «The Lost» må kjempe mot Falco og hans regime, som prøver å hindre deres frihet og opprør. Handlingen inneholder mange av Meat Loafs største hits, inkludert «Bat Out of Hell», «I’d Do Anything for Love», og «Two Out of Three Ain’t Bad».

Musikalen har fokus på rockemusikkens kraft og ungdommelig frihet, og tar opp temaer som ung kjærlighet, opprør og overlevelse. Den imponerende scenografien og koreografien skaper en storslagen og spektakulær opplevelse for publikum.

«Bat Out of Hell» er en energisk og underholdende musikal som vil appellere til rockefans og musikkentusiaster som er på jakt etter en storslagen og unik teateropplevelse.

Billetter Bat Out Of Hell musikal

Mestselgende musikaler

Lion King