Austentatious

Austentatious – An Improvised Jane Austen Novel teater

«Austentatious» er et teaterstykke som er en del av en improvisasjonsgruppe som lager en helt ny Jane Austen-roman på stedet basert på forslag fra publikum. Stykket er en blanding av improvisasjon og litteratur, og det tar utgangspunkt i den klassiske Jane Austen-stilen fra slutten av 1700-tallet og begynnelsen av 1800-tallet.

Under hver oppsetning av «Austentatious» vil skuespillerne improvisere en ny historie basert på en tittel foreslått av publikum. Historiene vil være inspirert av Jane Austens liv, samt hennes kjente romaner som «Pride and Prejudice», «Sense and Sensibility» og «Emma».

Stykket inneholder mange av de kjente elementene fra Jane Austens romaner, inkludert intriger, romantikk, samfunnsklasser, og sosiale konvensjoner. Imidlertid vil hver oppsetning av «Austentatious» være unik og ikke kunne gjentas.

«Austentatious» har blitt veldig populært på grunn av sin unike kombinasjon av litteratur og improvisasjon, og det har blitt kjent for sin humor, sjarmerende karakterer, og fantastiske replikker.

Billetter Austentatious – An Improvised Jane Austen Novel teater London