Anything Goes Musical London

Anything goes musical london

Billetter anything goes musical

«Anything Goes» er en musikal fra 1934, med musikk og tekst av Cole Porter, og en bok av Guy Bolton, P.G. Wodehouse og Howard Lindsay og Russel Crouse. Handlingen foregår om bord på et luksuriøst cruiseskip og følger de romantiske eventyrene til passasjerene og besetningen.

Historien begynner med at en stinkende rik amerikansk forretningsmann, Elisha Whitney, skal reise på en luksuriøs cruise for å slappe av og finne seg en ung dame å gifte seg med. Men han oppdager at hans assistent Billy Crocker også har planer om å reise på samme skip, for å vinne hjertet til sin hemmelige kjærlighet, Hope Harcourt. Problemet er at Hope allerede er forlovet med den engelske aristokraten Lord Evelyn Oakleigh.

Andre karakterer inkluderer Moonface Martin, en kjent kriminell som blir tvunget til å skjule seg om bord på skipet; Reno Sweeney, en berømt sangerinne og en tidligere flamme av Billy; og en rekke andre fargerike karakterer.

Musikalen er kjent for sitt catchy lydspor, inkludert sanger som «Anything Goes,» «I Get a Kick Out of You,» og «You’re the Top,» og for sitt livlige og humoristiske skuespill og dansenumre.

Mestselgende musikaler