ANIMAL

ANIMAL teater London

Teaterstykket «ANIMAL» er en produksjon av det britiske teaterkompaniet, Handspring Puppet Company, og det handler om et sterkt bånd mellom en mann og en elefant.

Handlingen følger en mann som har viet livet sitt til å ta vare på en elefant, og som har trent elefanten til å utføre forskjellige triks og kunster. Men når mannen blir alvorlig syk, må han overlate ansvaret for elefanten til andre mennesker som ikke har det samme forholdet til dyret.

Stykket utforsker temaer som forholdet mellom mennesker og dyr, og konsekvensene av å fange og trene ville dyr. Det viser også hvordan dyr og mennesker kan utvikle sterke bånd og følelser for hverandre, selv i et samfunn som ofte ser på dyr som underordnede.

«ANIMAL» bruker også imponerende animatronikk og dukkemakeri for å gi liv til elefanten, og publikum blir tatt med på en visuell og emosjonell reise gjennom livet til både mannen og elefanten. Stykket utfordrer tradisjonelle teaterkonvensjoner og gir publikum en unik teateropplevelse som vil røre og bevege dem.

Billetter ANIMAL teater