& Juliet musical London

«& Juliet» er en musikal som tar utgangspunkt i William Shakespeares kjente tragedie «Romeo og Julie», men med en vri – hva om Julie ikke dør på slutten av historien?

Handlingen begynner med at Julie stikker av fra bryllupet sitt etter å ha fått vite at Romeo er død. Men i stedet for å dø, bestemmer hun seg for å dra til Paris for å starte et nytt liv. På veien møter hun en gruppe unge musikere som hjelper henne å finne sin egen vei, og hun blir inspirert til å skrive sin egen historie.

Musikalen inneholder en rekke kjente sanger fra popmusikkens historie, inkludert sanger av blant annet Britney Spears, Backstreet Boys, Katy Perry og Ariana Grande. Sangene er vevd inn i historien på en naturlig måte, og skaper en fengslende og energisk musikal som utfordrer tradisjonelle forestillinger om kjærlighet og skjebne.

«& Juliet» er en musikal som tar utgangspunkt i en av de mest kjente historiene i verdens litteraturhistorie, men som samtidig er nyskapende og frisk i sin tilnærming. Det er en musikal om å finne seg selv og skrive sin egen historie, og om kjærlighet som kan overvinne alle hindringer.

Mapsign Shaftesbury Theatre, 210 Shaftesbury Avenue London WC2H 8DP
Tube London Tottenham Court Road

Billetter & juliet musikal

Mestselgende musikaler

Lion King