Alice’s Adventures Underground teater

«Alice’s Adventures Underground» er et teaterstykke som er basert på Lewis Carrolls berømte bok «Alice i Eventyrland». Stykket ble først satt opp i 2015 i London og ble utviklet av teaterkompaniet Les Enfants Terribles og produsentene Emma Brünjes Productions og Creature of London.

Teaterstykket er en interaktiv og multisensorisk opplevelse der publikum følger hovedpersonen Alice på hennes eventyr gjennom en rekke ulike rom og interaktive opplevelser. Publikum kan utforske Alice’s verden og delta i ulike situasjoner, og de blir oppfordret til å samarbeide med skuespillerne og påvirke handlingen i stykket.

Stykket er kjent for sine fantastiske scenografier og overraskende elementer, som inkluderer hemmelige dører, trange ganger og skjulte passasjer. Publikum vil møte en rekke karakterer fra boken, inkludert Mad Hatter, Kaninen og Katten, og det er også noen nye karakterer som er spesielt utviklet for teateroppsetningen.

Stykket er en unik og magisk opplevelse som passer for både voksne og barn. Det utforsker temaer som fantasi, identitet og oppvekst, og det tar publikum med på en reise som inspirerer til kreativitet, nysgjerrighet og eventyrlyst.

Billetter Alice’s Adventures Underground teater London