Heartbeat

London Heartbeat Tour of Filming Locations

Med publikum over hele verden i nesten to tiår. Nå kan du besøke stedene Aidensfield og Whitby hvor mye av showet ble filmet på vår Heartbeat-tur.

Den 7 timer lange Heartbeat-turen vil ta deg med til noen av de viktigste stedene fra showet og vise frem den vakre naturen og historien til North Yorkshire Moors. Avgang fra York vil ditt første stopp være Whitby, den kystbyen som kanskje er mest kjent for sin tilknytning til Dracula og kaptein Cook, men som ble brukt som seg selv i Heartbeat.

Her vil du få en guidet tur i byen og se steder som ble brukt under filming av showet. Deretter får du muligheten til å spise lunsj på en av byens verdensberømte fiske- og chipsrestauranter.

Til slutt går turen til landsbyen Aidensfield, landsbyen som er mest kjent for showet og hvor de fleste stedene kan bli funnet. En guidet tur i denne sjarmerende landsbyen vil inkludere Bernie Scripps Garage og Funeral Parlour, i tillegg til togstasjonen som ble brukt som Aidensfield stasjon i Heartbeat og som Hogsmeade i den første Harry Potter-filmen.

Du vil også se postkontoret og butikkene og selvfølgelig vil det være tid til å unne deg en drink på puben Aidensfield Arms.

Heartbeat-turen din vil deretter returnere til sentrale York.

Mer info Få en tur i kystbyen Whitby og oppdag dens tilknytning til Heartbeat, Dracula og kaptein Cook Se den vakre lyngmoen i nasjonalparken Besøk Aidensfield stasjon, omgjort til Hogsmeade for den første Harry Potter-filmen Unn deg en drink på puben Aidensfield Arms Besøk Bernie Scripps Garage og Funeral Parlour

Billetter London Heartbeat Tour of Filming Locations