We will rock you musical

We Will Rock You musical London

Musikalen We Will Rock You er en futuristisk fortelling satt til musikken av det legendariske rockebandet Queen. Handlingen foregår i en dystopisk fremtid der individuell tenkning og musikk er forbudt, og mennesker lever under kontroll av et mektig korporativt styre.

Historien følger en gruppe opprørere som kjemper mot det undertrykkende systemet og prøver å gjenopprette rockemusikkens plass i samfunnet. Hovedpersonen, Galileo, har drømmer og visjoner om en verden der musikk og frihet råder, og han møter Scaramouche, en annen opprører som blir med ham på oppdraget.

I løpet av musikalen møter vi en rekke karakterer, inkludert Killer Queen, som er lederen av det korporative styret, og de to «Bohemene» Oz og Britney, som også kjemper for å gjenopprette rockemusikkens plass i samfunnet.

We Will Rock You er kjent for sin energiske musikk og imponerende koreografi, og inkluderer noen av Queens mest kjente hits, inkludert «Bohemian Rhapsody», «We Will Rock You», «We Are the Champions» og mange flere.

Mapsign London Coliseum, St Martin’s Lane London WC2N 4ES
Tube London Covent Garden, Charing Cross

Billetter We Will Rock You musikal