Painted hall

London The Painted Hall

The Painted Hall i London er et av de mest imponerende og historiske rommene i byen. Det er en del av Old Royal Naval College i Greenwich og er kjent for å være et av de flotteste eksemplene på barokk dekorasjon i Europa.

The Painted Hall ble ferdigstilt i 1727 og ble malt av den berømte britiske kunstneren Sir James Thornhill. Det er et stort rom med en høyde på 15 meter og en imponerende takmaleri som viser mytologiske scener og portretter av de kongelige og prominente personer fra datidens England.

Besøkende kan besøke The Painted Hall og beundre de intrikate detaljene i takmaleriet og veggdekoren. Det er også lyd- og lysutstillinger som gir besøkende muligheten til å lære mer om historien til rommet og bygningen.

I tillegg til The Painted Hall kan besøkende også besøke Chapel og Visitor Center i Old Royal Naval College, som har en rekke utstillinger og viser historien om Greenwich og dets maritime arv.

The Painted Hall er en av Londons mest imponerende attraksjoner og et must-see for besøkende som er interessert i kunst, historie og arkitektur.

Mapsign College Way, London SE10 9NN
Tube London Cutty Sark

Billetter London The Painted Hall